Himlabadet

Idag packade Isa och jag badväskan och hämtade uopp Sanna för premiärbadet på Himlabadet i Sundsvall.
Mycket trevligt måste jag säga. Eftersom badet är så pass nybyggt är det så fräscht och fint.
Vi gillade verkligen barnområdet, där det fanns fyra poler med olika djup, samt en bubbelpool för vuxna och en mindre för barn, i samma område.
För Isas del var det klar succé, och jag tror hon har utvecklats massor bara under dagen.

Annars så fanns det utebad, rutschkanor för alla åldrar och surfstream, det vågade ju inte vi oss på, men ändå.
Det fanns också en härlig stor bubbelpool i en grottliknande grej som kallades kolmilan.. supermysigt. Och självklart, också en favorit, strömmebn runt området som vi åkte med massor av gånger. Den var också Isas favorit..
Överallt i vattnet bubblade det och duschar dök upp lite här och var.

Det ända minus vi kom på var nog restaurangen. Vi hade förväntat oss en härlig salladsbuffé som vi läst om på hemsidan, tyvärr var den där buffén inte tillgänglig för oss som badade fortfarande, och dessutom var den inte så stor heller.. Istället fanns det cafét med snabbmat, tacotallrikar och diverse annat som går snabbt att laga. Med eftertanke så tycker jag nog att om vi inte haft förväntningar på buffén så hade vi nog tyckt att det hela var väldigt bra ändå, tyvärr bara ett alternativ för de som e vegetarianer, men personalen var snäll och gjorde gärna om lite i portionerna om man ville byta bort eller lägga till saker..

Isa åt en smarrig pannkaka med glas och sylt! Mumma!

En av de mest bra sakerna måste jag säga var det armband som man både låste skåpet med, kom in i entrén, och kunde ladda med pengar och handla för i restaurangen! Kanonuppfinning, då man slipper ha med sig cash, och så kan ju barnen handla själv!

I stora drag har det iallafall varit en kanonbra dag, och jag ger lätt Himlabadet en stark fyra av fem!!
Nästan bättre än paradisbadet, iallafall lugnare och fräschare, kanske inte lika stort men väl med aktiviteter för de mindre.. :)  (Nu tror jag att jag fått med allt va..)

Här kommer några av dagens skörd av bilder.. (bay tha way, det är inte jag på bilden utan en kompis)


Badet

Idag ska vi testa Himlabadet i sundsvall. Jag, Isa och Sanna.. det ska bli "himla" kul faktiskt.. 


Tiden i bilder...

Orka inte skriva.

Därför kommer en kavalkad med bilder (mest på Isa) från tiden som gått..

Sover som fantomen...

 

Före...                                                      Efter..


För att kortfatta vad som hänt sista tiden. de sista "före och efter" bilderna som ja la in är bara för att visa hur stor min darling har blivit. Den första bilden är ifrån strax före jul, 2009. Den sista tog jag häromdagen..  sjukt vad snabbt de växer!!

Sen har det vart älgjakt, sjukdommar här hemma, mycket bytardagar och Isas allt busande...  galen aktiv tjej kan jag lova.

Nåja.. ska försöka vara bättre och skriva nästa gång.. när jag har tid.

Blir nästan rädd..

... när jag ser hur dåligt jag har uppdaterat.

Nåja. Denna vecka blir det förbättringar. :)

Måla, måla måla....

ÄNTLIGEN, har vi börjat med sovrummet...

Före tapetserat med denna "fruktansvärda" tapet... osar tant, eller flicktapet..  iiiuu...

Efter blir det en grå fast varm ton som jag tror kommer bli tokmysigt till svarta och antika detaljer, med kanske lite lila detaljer också... vad tror ni?


Hänt senaste dagarna..

Friskis har ju startat om någon missat det. Började så smått förra veckan, men i måndags startade det rejält.

Under helgen som varit har vi vart i graninge och partajat en hel del, Isa var hos sin mormor och morfar, vilket var nyttigt för båda parter. De behöver verkligen få en relation tillsammans, minst lika bra som Isa har med sin farfar.

Under måndagen började Isa så äntligen på förskolan. Jag och hon for dit och var ända från morgon till eftermiddag. Som förväntat har det gått hur bra som helst, hon var inte ett dugg intresserad av att jag var där, utan hon lekte med alla andra barn och fröknar.

nu har det gått tre dagar till och hon har vart sin första dag på föskolan själv. Det gick bra det med, förutom en kullerbytta i asfalten så näsan är röd av skrubbsår.. sånt får man ju vara beredd på. Och sen förkylningarna då.. de förväntade kan man säga, och ja.. hon börjar redan bli rejält snuvig. Typiskt.. efter en vecka. Det kommer sluta med att vi ligger hela familjen igen och får vara hemma från älgjakten som börjar nästa helg.. suck.

I helgen som kommer ska vi iallafall måla om sovrummet äntligen, som jag har längtat. För att komma i rätt mood har jag börjat och måla om lite prylar hemma, en tvättkorg har blivit svart, en byrå också svart, en kruka har blivit rosa och en pall har fått en rejäl makeover.. se bilder nedan.

Har hunnit med att shoppa nya skor också, fast de har legat i garderoben ett tag, så nu får de komma ut när höstvädret börjar.

 
Isa i galonisar på förskolan..Isa testade alla däck..Pallen som blivit ommålad.. (förut var det bara omålat trä)Känner nån igen dessa från 90-talet? det gjorde jag och kände kultstämpeln direkt... :)

RSS 2.0