Ny diet..

Japp. Ärligt talat så har jag stormtrivts med viktväktarna, men plötsligt kände jag bara att jag ville prova nått nytt. Har läst lite och hört talas om LCHF och varit nyfiken på detta.
Så i måndags tog jag tag i det och satte igång.
Tanken är att sllippa skriva upp allting, och bara njuta av maten istället. Tänkte att jag skulle ge det en månad så får vi se hur det går. Dessutom lägger jag av med alkohol en månad också, för att rensa kroppen på lite skit.. ;)

Hittils är jag väldigt nöjd, jag blir tokmätt, och slipper dessutom suget efter mat hela tiden. Äter heller inte lika stora portioner (som jag hade problem med tidigare) utan nöjjer mig fortare, vilket är något nytt för mig.

Sen e det häftigt att kunna äta massa avokado och nötter igen, det har jag saknat.

Det som kommer bli mina svårigheter är nog godis och chips... misstänker att jag kan "fuska" iallafall vid intag av alkohol eller en jobbnatt.. men jag är medveten om det, och tänker inte tillåta det blir en "fuskvana"..

Nåja.. ska bli spännande att se och känna hur det går.

Påskat..

Eftersom jag kommer jobba hela påsk.. (bra betalt) måste jag ju göra lite påskfint hemma.. ville få tag på ett speciellt ris, eftersom jag inte vågar plocka in björkris igen, då förra årets incident urartade i äckliga djur lite var stans i köket..  nej tack. (speciellt inte eftr min enorma utrensning och vårstädning under dagen)

nu blev det kalt ris, som förhoppningsvis inte urartar i flugor igen. ;)

Så här ser det ut:
strul och kärlek

Min kära sambo och jag är inte sambos längre. Nu är vi särbos ett tag. Efter ett tags strul i relationen bestämde vi oss för att testa att bo isär ett tag. Vi är fortfarande ihop, och han bor inte alls långt ifrån mig, så man kan springa emellan..
Mitt i allt detta är ju mitt nya jobb klart, plus att han söker jobb också.. och sjukdommar och annat.. det är helt enkelt galet mycket nu.

Första helgen har nu gått i vårt särboskap.. och jag måste säga att det känns knäppt. Först var det som en mardröm, men det börjar kännas lite bättre. Saknar att ha han därhemma faktiskt.. vilket jag inte trodde jag skulle göra, visserligen är det skönt att slippa datorspelandet, men saknar våra härliga familjemys..

Isa känner ju naturligtvis av allting, vilket skakar mig rejält.. vill inte att hon ska råka ut för nått. Men jag tror detta är sunt ändå, så jag och Morgan fortsätter ha kvar vår kärlek, och att hon ser det. Det är viktigt. Annars ska vi inte bo ihop alls.

Nåja, nu är det öppet iallafall... nu vet ni. Nu ska jag se på framtiden och hoppas detta utgör nått posotivt..

Mina älsklingar..

Tog denna fantastiska bild igårkväll...
Det var Isa som bestämde att hon och Morgan skulle vil lite medans maten var i ugnen. Hon hämtade själv kuddarna och filten och bäddade ner sig själv och pappa sin på golvet i köket.jobbresa till sthlm..

Under onsdagen for hela mitt nya arbetsgäng till sthlm för teambuildning och diverse möten och studiebesök.
Först ut blev det coach Anette som gick igenom Enneagram, om ni vill läsa mer om det gå in via följande länk:
http://www.enneagramcoach.se/
Mycket intressant var det, men frågan är hur mycket det egentligen stämmer... men man fick klart några funderingar och lärodommar om sig själv och sina medarbetare.

På kvällen blev det..


Hur kul som helst kan jag lova, och vilken fart det blev på oss. Trots min
svikande röst (kraxx) så skråla jag på ändå..
Kvällens tema var 70-talet så det var kanonmusik!

Dagen efter var alla klart seega, men vi hade mycket på g ändå. Först ut var studiebesök på Sveriges Radio där vi fick träffa de som sköter trafikmeddelandena i radion, vi fick vara med på en livesändning och träffa Kodjo från morgonpasset... kanon! Tyvärr var alla så sega så det kändes mer som klassresa och blev nästan lite pinsamt att vuxna människor kan bete sig så.. ;)

Sen blev det lunch på Trafik Sthlm och morsa på kollegorna där.. jag passade på att prata med den person som jobbar med mina arbetsuppgifter idag.. han ska komma upp och introducera mer ingående någon annan dag. :)

Hemvägen blev självklart spexande (skolklassen igen)..
Så här kan det se ut när Trafikledare åker tåg tillsammans..
uppdatering av helgen..

Jag skulle ju blogga färdigt mitt inlägg från helgen, men det blev nu istället och ett helt nytt inlägg.
Lördagen blev sedan grillning vid graningesjön och mys på kvällen..

Tyvärr insjuknade jag i förkylning under kvällen, så söndagen spenderade jag mestadels i sängen, innan vi åkte hem på kvällen.

Helgen var däremot lyckad och mysig som det alltid är i Graninge!Våfflor med grädde och sylt till lunch! MUMMMMA!!


Skoteråkning är Isas favoritsyssla.. gärna så fort som möjligt ska det gå..Våldskorvätning enligt Morgan..
Isa gillade den råa korven bäst..


Helg i Graninge igen

Har man en ledig helg så varför inte passa på ovh mysa till det rejält i skogens ala skog Graninge.
Först en skön kväll med vin, öl och mousserande då vi firade både min och sambons systers framgångar i jobbet.. Kanon! Jag var dock trött efter natten jag jobbat före, så jag la mig i tid vid 23-tiden och vaknade upp utsövd och pigg på lördagmorgonen av att Isa hoppar i sängen och Siam (hund) slickar oss i ansiktet.. 

Fantastiskt är det att sen kliva ner i köket och frukosten redan står på bordet!
Efter te och mackor fulla magen, gav vi oss av med bob, hund och stövlar för dagens första uterunda..

Mer uppdateringar i detta inlägg kommer under dagen..

RSS 2.0