Ny blogg!!

Hej alla följare!
Nu har jag beslutat att jag behöver förändring och lite ny luft för bloggen, så därför har jag skapat en ny blogg som jag istället använder. Denna gamla kommer ligga kvar ett tag då jag fortfarande har en del nytt här också, men inga nya inlägg kommer dyka upp.

Följ istället min nya blogg:

www.ensvettigsdagbok.blogspot.se/

Alla är välkomna dit!

/Johanna

Balkongmys

Idag har jag grejat lite på balkongen. Tidigare var det ganska mysigt också men fick aldrig till det så man vill gå ut och sätta sig då och då..

Nu har jag lyckats få lite utrymme på balkongen, och även lite växtlighet.
Är man van vid att ha altan och en liten trädgård blir det snabbt trångt, men jag tycker samtidigt det är skönt att "bara" ha en balkong!

Bilderna är usel kvalité, men det får duga för nu...


Badställe nr 2

Idag har vi badat igen.
På ett nytt ställe denna gång som får betydligt större betyg än det stället vi var på igår. (Engesbergs camping)
Idag var vi på ett ställe vid namn sandbankarna, som ligger i närheten av skutskär, dvs söder om stan. En härlig långgrund sanstrand och inga onda stenar eller lera, utan klart och fint havsvatten förutom lite alger längst in vid kant. Något kallare i vattnet, men hellre det än havsvatten som luktar illa och man inte ser fötterna i..

Barnen stortrivdes och plaskade som aldrig förr. Såklart världens bråk när vi skulle bege oss hem, men så är det ju alltid när man har trotsiga barn.. ;)

Sandbankarna åker vi gärna till igen!!


Hemma... Bäst...

Idag har vi badat. Testade en badstrand för första gången vid Gävles kustband, tyvärr ganska tråkig och stenig strand, men bada blev det ändå, och det finns nya stränder att upptäcka!!

Hann också träna på förmiddagen vid friskisgymmet nere i stan, kanske också det gymmet jag kommer jobba som funkis för i höst! Ser mycket fram emot detta!!

Kort sagt skön dag, imorrn vankas nytt bad och lite lådupppackning, än är vi långtifrån klara i bostaden.
Men först tv-slappande..


Semester i insta...

Haft en härlig semester hittills.. Här är några bilder från mysiga dagar!RSS 2.0