Min lilla... stora treåring!

Idag är det härliga tre år sen Isa kom. Vi har redan firat förra helgen och fortsätter idag med paket och roliga aktiviteter. Imorrn blir det mer med släkt och vänner!

 

 


Gammal rostar aldrig.. eller?


Min lilla konstnär..

Ida hämtade jag Isa redan vid två.
Därefter for vi till konsthallen här i stan där många skolor och förskolor ställt ut sina verk. Isas försskola var också med och hade gjort vackra fåglar som hängde i ett stort träd. Isa var så stolt och visde upp sin fågel.
Sen avslutade vi eftermiddagen med en glass på torgcafeet och lite lek vid tåget på torget... mycket populärt vill jag lova.


Vabb=bakning2

Har gjort exakt detta inlägg förut, men det kan man ju göra igen.
Isa hade några feberstreck igår så jag stannar hemma idag med henne, och vad passar inte bättre än lite bakning.. kanelbullar, chokladbollar, matpaj och kanske om vi orkar matbröd...
Isa e nöjd iallafall.. ;)


Lördagsmys

Istället för fredagsmys kör vi lördagsmys denna helg. Efter en ganska skön dag med en sväng på badhuset, lite välbehövd vila och påtande i trädgårn vill man varva ner med lättare mat och soffhäng.

Ostar, färsk frukt, olika sorters rökt salami och renstek samt alkoholfri cider och kex.. Kan inte bli lämpligare. :)Blä

Foglossningshelvete + bråkig 3:åring... Näe. Oftast är småbarnstiden kul men inte nu..


Valborg 2 pics

Det blev en härlig valborgsmässoafton.
Eld, härlig middag med familjen och mysiga uteaktiviteter.
Här är valborg i bilder iallafall..


RSS 2.0