Måla om

Fått massa sommarinspiration att måla färglatt i mitt nya hus.
Först funderar jag på att måla en ledstång i våran trapp rosa, en ljusrosa som sen ska ge en skön kontrast till den vita hallen och fotografier som skall hänga i trappen.
I isas rum funderar jag på att måla väggarna mintgröna, som passar till hennes rosa och färglada inredning och samtidigt inte bli för tjejigt på nått vis..
Sen var det köksluckorna ja.. ett tag var jag helt inne på att måla dessa ljusrosa också, men jag tror det blir lite för mycket. Min sambo börjar bli ganska less på min rosa period, som varat i ca två år nu, och blir bara värre och värre... det är som jag tar igen allt rosa sen min ungdom där jag enbart hade svart, svart och svart..
Sånt här ger mig massor med inspiration till Isas rum...

Höstplagg

Jag sitter och tråkar på jobbet, funderar på vad man skall bära som höstplagg.
Jag längtar trots allt till hösten, gillar när man måste börjar använda halsdukar, mössor och vantar. Och knästrumpor och boots. det är mina klädfavoriter.
I höst skulle jag gärna vilja ha riktigt sköna lättburna kläder. En jacka vill jag ha och då i formen av en cape, typ en sådan fast kanske en annan färg.
skor ska jag ha mina converse, vita och rosa och vita i skinn, men också skulle jag vilja ha ett par sköna boots, typ som dessa:
Och knästrumpor.. det e mysigats!
Passade på att inhandla höstens myspysskor också...  att ha när man jobbar nätter..
detta är lite av vad jag tänker mysa runt i i höst..

Smultronhimlen

Jag måste ha Härnösands bästa smultronställe i min trädgård..

Dåligt med ord..

i sinnet.. ja så skulle man kunna sammanfatta helgens tankar.
Visserligen har jag haft kanonkul också, en riktigt härlig middagsbjudning under lördagskvällen blev det, med mycket trevliga vänner, god mat och drycker i överflöd.. hehe.
Sen blev det Poddles på stadsfesten som avrundades i stora bartältet med massa häng..

sommarminnen

Denna sommar känns det som jag nästan gjort allt mysigt man ska göra, jag har tagit till vara på de dagar när solen skiner som bäst och passat på att pysslat och fiskat när den inte gör det.
Bara härliga saker mest. Tyvärr har lillan hamnat i trotsåldern, så man har lite bestyr hemma s svetten rinner längst pannan. Det gäller att hitta på så mycket som möjligt när hon är vaken, och tack och lov sover hon gärna två timmar mitt i dagen så man får tid att vila själv.. lyx!
Häromdagen var det tokjfint väder igenb, och mina föräldrar kom in till stan med båten och hämtade oss ut till sjöboden, härlig resa!
På kvällen var det dags för friskis-pass, och min bror från göteborg passade på att få lite kvalitetstid med lillan och var barnvakt, i gräset intill jympapasset.
Båten på väg ut från stan..
Gissa vem som körde båten?!
Härliga broder och Isa.

VV igen...

Sommar och sol, öl och god mat... ja det hör ihop.
Nu har jag dessutom haft endel tester på andra sätt att gå ner i vikt, inget funka,
Nu går jag tillbaka till trygga Viktväktarna, och kör deras propointsprogram, och väger mig tillsammans med en kompis. Det har funkat bra förr, och med lite ny pepp och nystart ska jag minsan klara det igen!

Hääärlig sommarhelg

Vi for till Graninge ett par dagar när sambon äntligen hade några dagar i följd ledigt.
Det blev en riktigt härlig sommarhelg, trots att vädret inte var på sin bästa sida. Men vi hann med nästan alla saker man bör göra på en sommar, fiska, bada, äta jordgubbar, åka båt, och shoppa frysbox! Haha..
Här kommer en gigantisk bildserie med massor av hgärliga sommarminnen..

flytten..

Som jag berättat tidigare har vi flyttat till radhus, och vi lever just nu i lådor... Morgan har ingen semester utan jobbar såklart världens mest obekväma och oregelbundna tider, så man får inte mycket gjort tillsammans. Själv ska jag försöka göra nått i lägenheten, men allt är så beroende av nått annat hela tiden, väggar som skall målas, nya förvaringslådor måste handlas, hyllor ska förflyttas osvosv...
Just nu har jag kommit till den insikten att jag inte kan göra nått själv i lägenheten, utan måste ha Morgans hjälp oavsett.. sucka!
Hatar att bo på det här viset då det e grejer överallt och alla blir dubbelt så slarvig när man har grejer överallt dessutom,. och sen ska man försöka leva nått slags normalt vardagsliv med matlagning, tvättning osv mnitt i kaoset... SUCKA! Jag går under snart...

badtjejer

Otroligt sommarväder innebär självklart en tur till lämplig strand.
Idag for jag, Isa , AnnaCarin, Olle och Milou till aspnäs badplats för att svalka oss, och slåss med bromsar.. ;)
Härligt i vattnet var det och tjejerna stormtrivdes.. :)
På väg mot stranden..
Plaskplask..

lite update

Har inte haft så mycket tid för bloggen senste veckan, har haft fullt upp med uppackning i huset.. vilken tid det tar alltså!! Dessutom är ju jag och Isa ensamma hema hela dagarna och det är inte så lätt att få nått gjort när hon flyttar runt allting.
Två turer till birsta har det också blivit, först i söndags där det köptes nya sängar, en köksö, nya lakan, galgar, och annat smått och gott... men såklart fattades det massa saker, så dagen efter for jag och Isa ner igen och handlade lådor och mer galgar..
Just nu ser jag mest fram emot när det blir klart här i huset.. (om nått år kanske.. ;) ) och torsdag då jag och komnpois ska ner till Sundsvall och gå på gatufesten, ska bli skoj.. :)
Mer update och bilder kommer här fram över... ;)

Lådor, lådor och plastsäcker..

Precis så som jag or just nu.
Äntligen har man semester ska man säga. Men då har man ju flyttat som sagt, så vila och semester är det inte ännu, ändå är det väldigt tillfredställande att äntligen ha flyttat in i ett eget hus!
Men nu bor vi i lådor. Imorgon skall vi åka till birsta och handla förvaring, trädgårdsmöbel, en ny dubbelsäng(den gammla gick inte att få upp för trappen) galgar och lite annat smått och gott.. ;)
Jag är glad och lycklig..
Lådboende... ;)

RSS 2.0