Dolphan..

Nu har jobben börjat trilla in igen. Efter en tid ifrån tidningen hjar jag nu legat på igen, och därför ska jag göra lite jobb i helgen.

Bland annat ska jag träffa denne ståtlige man på bilderna nedan. Sambon blev mäkta avis kan jag säga.. haha.

Nån som är sugen på att ställa denne en fråga? eller kanske förslag på vad jag ska fråga.. ;)
Dreggla?? nja.. Det är nog sambon som dreglar mer... ;)

Kanske mer igenkännande här..Dolphan..

Födelsedag.. igen..

Nu är jag 27 år. yey..  eller nått.. 

Egentligen vill man ju som sagt inte bli 'ldre nu, men det är ändå roligt att få fylla år och njuta av en egen dag..

Sambon var supergullig och jag fick blommor och chokladtårta på morgonen, och sen fick jag välja vad jag ville göra, så därför blev det birsta för att inhandla några saker till lägenheten.. :)

Igår träffade jag min frisör som gjorde lite nytt i håret, det blev lugg och blondare nyanser.. skönt med höstfin när man fyller år.
Sen väntar ju dessutom mitt egna firande med halloweenpartaj, men det e två veckor kvar tills dess..


Denna var riktigt yumma kan jag lova!!!!!!!!!!!!!!!!!  


Länge sen igen..

Jag mår bättre..

Hela denna vecka har jag känt en styrka innombords som jag inte känt på väldigt länge.
Jag är stark, och jag mår bra.

Kanske är det för att förkylningen äntligen börjar lägga sig, och för att jag tror att min höft har blivit bättre, jag inbillar mig detta iallafall.

Sambon däremot har också blivit arbetslös, så nu e vi hemma båda två, men jag ser inte det som ett nederlag. Nu får vi istället chans att vara tillsammans mer ensamma, när Isa är på förskolan, och han får även chans att Umgås med Isa lite mer själv, så kan jag koncentrera mig mer på att söka jobb. Kanske kan man få ett riktigt jobb nån gång och bli seriös arbetare igen... hoppas!!

Tills dess passar vi på att njuta av livet och att må bra..

Därför åker vi ut till havet, jag och sambon för lite ensammys, medans dottern e med Farfar. Vi var där igår och satte på värmen.

Sötisen som hamna i slänten..

När vi for hem från havet igår blev vi tokigt sugna på sushi, så därför gjorde vi egen sushi som vi åt tills vi blev proppmätta!!
Gräsänkling

I helge skulle vi egentligen upp till Graninge för att Sambon skulle jaga och jag bara vara där och slappa.. men så kände jag nån timme innan att det faktiskt skulle vara skönt att få en helg hemma, alldeles för sig själv.
Isa följde ju med upp för att umgås med Faster och Farfar, så hon skulle heller inte vara hemma..

Jag var dock orolig, för tidigare när jag skall ha haft egen tid har jag mått dåligt, och känt mig rastlös.

Inte denna gång tack och lov. Jag känner att kanske, kanske är jag på väg att må bättre i psyket iallafall, nånting som ger ett litet ljus i sjukdomstunneln.. Däremot tycker jag nästan att det är lite för bra att vara hemma, och nästan lite mer skraj när de kommer, skulle nog helst vilja vara ensam några dagar till...

Klart saknar jag dem, men saknar inte ljudet av barnskrik och leksaker som spelar melodier, saknar heller inte dataspelandet från sambon och har därför stora planer på att minska ner utrymmet vid datirn så det blir jobbigt att sitta för länge.

Jag saknar däremot lediga dagar med familjen, när man gör saker tillsammans, utanför lägenheten.
Nåja, de kommer ju hem imorrn, så därför ska jag njuta exctra ikväll och käka upp ett paket kräftor alldeles själv!!!

tjejigt...

Har haft en far5tfylld helg, vilket resulterade i en superseg söndag.
Lördagen startade vi tidigt med att fara ner till Sundsvall och sminkas och plåtas för The studio.. (alla tjejer i härnösand lär väl ha gjort detta antar jag)

Det var skoj iallafall, riktigt tjejigt.. dock blev jag inte helt nöjd med mitt smink, det såg bra ut först, men det började rinna direkt efter en liten stund, vilket resulterade i påsar under ögonen på bilderna..

Självklart skulle jag inte köpa nån bild, men kom hem med en gruppbild och två porträtt..

Kvällen avslutades med hejdundrande fest hemma hos Karin som fyllde år.. det blev sent.. eum tidigt kan jag lova!Design, bloggar och sjukdom

Tänk att den här sjukstugan tenderar att aldrig ta slut. Nu har Isas förkylning tagit om igen, och jag själv blir ju aldrig bättre.
Både ont i höften, förkyld, hosta... sucka.
Hur ska man orka söka jobb och göra anstämdiga saker nu? näe... såå lesss..

Nåja, använder tiden inomhus till att ordna med bloggarna lite grann.. Har fått i uppdrag av min kära mor att ordna en hemsida åt henne, som hon kan lägga ut sin konst på.

Eftersom hon e hyffsat oduglig med sånna datasaker, så ska det vara så enkelt som möjligt för henne att lägga ut bilder och skriva text, och redigera det hon vill. Därför tyckte jag helt enkelt att det bästa skulle vara en blogg, för att hon även där har möjligheter att få kommentarer och lägga in texter lättare osv, och att det e gratis och jag enkelt kan göra en design..

Nåväl, nu har jag gjort ett första förslag till henne, kolla gärna in den och säg vad ni tycker:
http://jojjotestar.blogg.se/?tmp=08124728

Det är som sagt en test, och domännamnet komemr se annorlunda ut i framtiden..

När jag då gjorde hennes blogg blev jag också sugen på att göra iordning min egen, så därför har den också fått ett litet annorlunda uppsving.. vinterupdaten kan man säga..
Tyck gärna till om den me om ni har lust.

Annars så har jag allmänt pysslat sista tiden med både det ena höstpillret efter det andra..Svamplock...
Pysslade ihop lite armband och halsband till Isa.. (de var populära, men nu ligger de över hela lägenheten..)
Isa älskar äpplen... här uppe hos farfar i Graninge.

Ny vikt..

Jo, jag har kämpat de sista veckorna som en galning för att få igång viktnedgången igen.

Ena dveckan, 96,3, andra veckan 99, sen ner till 97,6, sen upp igen till 99,2, sen ner till 98,6... sucka!

Eftersom det går så mycket upp och ned så har jag inte orkat lägga in vikten på bloggen..
Viktigt att nämna är att min midja är detsamma vikten på 95 hela tiden, vilket är skönt.
Till saken hör också att min höft lever sitt eget liv, har skitomt på ett ställe, och det har ej gått över nått alls på tre veckor trots att jag vilat hela tiden.. ingen träning alls alltså.

Dessutom en förkylning som aldrig vill ge sig, och hostan... den är värst!! hosta så jag spydde igår, nästan..

Har iallafall en sjukgymnasttid för höften idag, så hoppas de kan säga nått så det blir bättre nån gång!

Jag vill så gärna träna, tänk att när man äntligen i sitt liv tycker att det är så förbaskat kul med träning, och man verkligen vill, då kan man inte pga av andra orsaker.. stor suck!

Nåja, jag ger inte upp så lätt, utan kämpar vidare ändå. Vänta bara...

Demostrativt

Min karl spelar poker. Till en början tyckte jag det var ok, det är ju ändå han som är den ekonomiska av oss. Sen tyckte jag det blev jobbigt, tråkigt att han spelade så mycket, och inte illbringade den tiden med oss. Samtidigt måste han ju också få ha nått skoj, men jag tyckte det blev lite mycket.

Nåja, nu har han en månad på sig, går det inte bättre i spelandet, (dvs han vinner massa pengar som går till något spännande för oss) så ska han lägga av.

Igår kväll satt han iallafall och spelade och jag traderade lite. Då kom jag på att det faktiskt finns "tjejversionen" av spelande för mig, Maria Bingo! Ha.. tänkte jag, och loggade genast in, och tro det eller ej, jag vann, några hundralappar!!

Men för att demostrativt visa att jag minsann var bättre än honom ekonomiskat, (vilket jag fortfarande inte är egentligen, men ändå..) tog jag ut alla pengarna och satte in dem på mitt konto ustället och loggade ut, istället för att spela upp dem menar jag...

haha!

(kul var det iallafall)

RSS 2.0