Underbara träning.

Igårkväll höll en av ledarna på friskis ett övningspass, bara för att testa passet på oss funktionärer innan de riktiga motionärerna får vara med.. Vi var fem pers..

Fantastiskt skönt måste jag säga! Ohh så jobbigt... hon e duktig den nya ledaren, bra koordination och tajming, rolig musik och jobbigt!! Tog verkligen ut mig, mådde illa sista låten.. haha.
Men va bra jag mådde efteråt, ocgh idag med.
Man blir genast lugnare och känner att man har kontroll över saker när man har tränat.. och sen få komma hem och göra supergoda pastejmackor, till te... hur härligt är inte det. En sån enkel vardagssak liksom.

Isa och jag var föresten hos min mormor häromdagen och grävde i hennes hattskåp. Där finns det mängder av roliga kreationer då min mormor älskade hattar och väskor när hon var ung... kanonskoj tyckte både jag och Isa. Sen ska vi göra iorndning en utklädningslåda till henne av allt roligt från mormor.

Pastejmackor..


Hattprövning hos mormor..Aha... denna pose hittar jag oftast Isa i nuförtiden...  tagen på bar gärning kan man säga.

Biiiiigest Looooser..

Äntligen höst, skulle jag kunna säga. Visserligen bara augusti ännu, men jag känner att nu börjar hösten iallafall. På tvn kommer alla roliga program igång, och friskis startar igen.

Själv har jag haft en ordentlig svacka när det gäller pointsen under sommaren, men kom igång för två veckor sen ordentligt igen.
Nu har jag även uppdaterat min "viktlista" så det går igen att följa min nedgång... Som ni kanske ser har jag gått upp ca 3 kg under sommaren, men har nu bara 0,3 kvar till 96,1 som jag låg på i början av sommaren.
Såå skönt att vara tillbaka igen, fit for fight kan man lugnt säga!!


Så att..

Kräftskiva i fredags. Mycket trevligt!!

Igår var jag på friskisupptakt. Jag längtar verkligen till friskispassen börjar, och redan till veckan kan jag som är med som värd vara "övningsmotionär" för ledarna som skall öva sina pass i lokalen. Kanon.. kan smygstarta denna vecka redan alltså. :) 
Sen sätter gratisveckan igång, nästa vecka och då är jag värd varje onsdagskväll på bas-passet.
Det ska iallafall bli skitkul, och det är så många bra och roliga pass denna höst, jag skulle nästan kunna tänka mig att gå varje dag!!

Just i skrivandets stund hör jag Isa ropa på mig innifrån sitt sovrum, hon har svårt att sova efter en helg med magsjuka. Därför har hon varit inne på förmiddagen idag, vilket alltid resulterar i att hon har avårt att somna på dagsvilan.. suck. Jag behöver också vila ju... Menmen, det e ju som det e.

Annars så ser vi fram emot förskolestarten nästa vecka. Har inhandlat regnställ, både i galontyg, och sånna "skalkläder" som är både vindtäta, skyddar mot regn och låter huden andas... kanon. Dessutom har vi fått låna jättefina gummistövlar från en vän, och hon har en sydväst som jag hade när jag var liten.. :)
Sen har jag även handlat lite höstkläder i form av baströjor och byxor.. bra att ha slitstarka och sköna kläder på förskolan.. :)

Sen blir jag som sagt arbetssökande på allvar. Jag har lagt upp en liten plan hur jag ska göra, så jag hoppas det funkar. Tack och lov har förmodligen sambon fått förlängt också på sitt jobb, så då har jag några fler månader på mig.. :)

Nåja...  så ser livet ut just nu.

Nu har jag shoppat igen.

Vet inte om sambon läser detta inlägg, då får han sig en halvglad överaskning att jag har spenderat pengar igen. Denna gång har jag iallafall köpt den dyraste grejen till honom själv..

men det är ju inget att skylla på egentligen. Klart jag har lite problem med shoppningen.. 

Nu lovar jag mig själv att efter detta ska jag inte impulsköpa nått på länge!!

Nåja.. här är några prylar som blir nytt i vårt hem..


Till Morgan... nya snygga cargobraller..  han gbehöver nått nytt och skönt till hösten!


Isa får en ny klänning, som jag har kollat på LÄÄNGE nu.. nu ska hon äntligen få den.


Och ett par nya höstskor får hon också...  det behövs till förskolan..


Personligen blir det ett linne bara..

Och äntligen snygga kuddar i storlek 40*40.. söökt länge efter den storleken.

Kan själv!

Jag har fortsatt med pointsen, det går bra.. hoppas jag. Nu är det ordning på skutan igen, och även träningen har jag hållit bra denna vecka.
Nu drar det ihop sig till Isa skall börja förskolan, jag längtar så. Tror det kommer bli perfekt för henne. Nu innan passar vi på att öva olika saker inför, som att äta själv, gå på pottan, och gå, gå, gå... det sistnämda är det vertkligen inga problem med, nu springer hon snarare fram.. helt hysteriskt. 

Hon e verkligen kavat min lilla tjej, och jag förundras för varje dag som gå. Idag när vi käka frukost skulle hon som vanligt gegga med skeden själv i skålen, det tar ju lite längre tid än vanligt, men hon var duktig och kladdade inte så värst mycket. När det var bara lite kvar i skålen tog hon den med båda händerna och drack upp det sista i den. Därefter la hon tillbaka skeden i skålen, ropade på mig och sträckte skålen till mig...  sånna enkla handlingar, men så stort för en liten..  Urkult

Fantastiskt..

Jag hade jättemysigt. igen. Trots att jag var själv där. Otroligt väder och härlig musik.

För er som vill läsa min artikel och se några fler bilder gå in på denna länk:
http://allehanda.se/noje/1.2238215-urkult-en-lang-virvlande-dans
Gruppen heter Faela.. grymt härligt gung..
Härnösandstjejerna Kraa
Och Eivor Palsdottir med band... otroligt grymt och maffigt, både musik och röst..

Jag är rädd

Jag har problem med stress.

Har haft i många år. Kan helt enkelt inte hitta balansen och är allt för spontan ibland.
Har en tid just nu knt att det blivit lite för mycket och i huvudet snurrar det allt för mycket.

Jag ville ha egen tid.

Helst en hel vecka av tid med bara mig, ensam med en bok eller lättsmälta filmer. Har längtat så och försöjt hitta tid.
Denna helg skulle jag ha hittat den tiden. Ikväll skulle jag vara själv, ett helt dygn, ensam hemma.
Klart man saknar Isa, men jag vet att hon e i tryggt förvar hos farfar tillsammans med sin pappa så då borde jag vara lugn.

Ändå blir jag rädd. Rädd för att vara själv, för vad jag ska känna och må då. Jag bestämde till slut att jag också ska åka upp till ISas farfar och sova där och försöka vila där istället, men jag skulle ändå få två timmar hemma själv så jag kunde vila.

Jag blev rädd, ångesten kom krypande, och jag funderar frenetiskt på vad jag kann göra för att få tiden att gå tills jag kan fara jag också.. håller jag på att bli galen? Har jag tillräckligt svårt med stress att när jag väl har möjlighet att vila stressar jag upp mig som mest över vad jag ska göra för att vila...

Jag vet inte. Men jag har ett probelm tror jag..

Eldnatta

Var på urkults invigningskväll igår, eldnatten.

Har vart där några gånger tidigare, och tyvärr så hade de inte lyckats med natta i år heller. Denna gång kändes det som de skulle kompensera för förra årets eldnatt, som var kort och trist. Detta år höll det igång nästan en timme, och var långdragen och underlig.. näe, det känns som att urkult har tappat stinget lite när det gäller invigningen.

Däremot var det nästan slutsålt av biljetter så själva festivalen var ju lyckad.
På lördag skall jag dit igen och bekava, hoppas det blir mindre stressat då..


Det var en härlig tripp..

Hemma igen. Till vardagen.

Nu börjar jag igen med pointsen och träning. Under måndagen var jag dock så slut att det kändes som om jag var sjuk. Trots sömn och allt tar det på kroppen att resa, så vi var väldigt nöjda att vara hemma.

Iallafall avslutade vi lördagen med Skansen med Morgan (som kom ner till os fredagkväll). Isa tyckte det var skoj, men kanske lite läskigt mep apor överallt..
Nästa år när hon är större tror jag hon uppskattar det ännu mer.
Vi fick även uppleva årets getingstorm, när vi skulle äta. HUUga, jag hatar getingar.

Annars måste jag bara sammanfatta att det var en trevlig resa, det gick mycket pengar men det är det väl värt antar jag.
Nästa månad blir det lugnare och förhoppningsvis omålat i sovrummet.

Några bilder kan jag väl bjuda på från skansendagen..

 Isa i tunnelbanan..
 Vi tog bergsbanan upp på skansen..
 Isa och jag vid nån damm..
Morgan och Isa inne i djungeln..
 mitt tecken.. skorpion..
Spindelmaten..
 Spindeln..
 Pride..  En sån bil skulle man ha.. ;)

RSS 2.0