Valborg!

Idag är det sista april, vilket innebär valborg.
Jag och Isa börjar dagen hemma med en lugn morgon. Isa diskar, som är hennes favoritsyssla och jag försöker uppdatera bloggen lite.. var ju alldeles för länge sen sist.
När vi pysslat klart med morgonsysslor blir det att åka till birsta för lite vårshopping.
Jag ska handla krukor för kryddodling och potatisodling och lite annat smått och gått. Sen hämtar vi morgan och beger oss ut för valborgsfirande vi havet, ska bli mysigt att va i Svenskär igen och mysa vi elden. Förra året var jag och Isa också där, se bild nedan.

UL

Vi var på Ultraljud för en vecka sen. Beben var kanske inte den bästa linslusen och ville inte riktigt va med på bild. Vi fick iallafall veta det som vi undrade och allting såg bra ut. :)
Det känns mycket skönt nu, som en milstolpe och jag börjar må bättre och vara på bättre humör. Tidigare var det nästan jobbigt att stiga ur sängen på morgonen för man visste aldrig hur dagen skulle bli. Nu känns det lite lättare iallafall.

Frulle och mötesdag

Jajjamänn, hotellfrukost e grejen denna vecka. Inte helt fel kan jag tycka, utan riktigt Nice!

Har iallafall tillbringat dagen i sig på Helsingborgs stadsförvaltning, och haft riktigt trevliga möten, fått inspiration och intressanta samtalsämnen. Gillar verkligen att fara ut på plats och träffa människor i verkligheten för att få en bild ur deras synvinkel för att sen kunna skapa ett bra samarbete.
Ser fram emot dagarna som kommer..

Nu hem och vila och äta nått gott till middag, tro vad Malmö har att erbjuda en hungrig preggotant som jag? ;)


Malmötripp..

Då va man på väg söderut igen. Känns som det är varje vecka nu, halvkul faktiskt. Gillar ju att fara och flyga men nu under graviditeten har det inte alla blivit bra.. Kroppen säger nej, att det blir för mycket.
Mår oftast dåligt efter resorna i fler dagar. Försöker nu att vila så mycket som möjligt under resorna och inte boka in fullspäckade dagar.

Sist jag åkte mot Malmö fick jag ju vända hem igen efter att plånboken försvann, på Arlanda. Nu håller jag i den hårt!!

Hoppas på sköna dagar och bra flygresor, är förberedd med både rinexin, nässpray, flygöronproppar och något att tugga på. Än så länge funkade första resan bra...


Runt bord någon??

Jag vill ha ett runt bord vid mina utemöbler. Helst vitt och inte helt plastigt heller..  det kan bli omålat av mig också.. Nån som har eller vet nån annan som har och vill sälja?

Är ute efter ett bord typ liknande dessa...Sthlmstripp

For ner till sthlm i förra veckan för jobb och lite nöje.
Började inge vidare med nån magsjukavariant på onsdagen men tror att jag var utkörd, och försökte ta det så lugnt det gick istället.

Tågresan ner blev sådär, klarade den hyffsat med illamåendet, men det var gränsfall.
Därefter blev det möte på TLC stockholm, så trevligt att träffa alla trafikledarna där.. och lite allmänt jobb efter det.

Bodde förta natten på hotell scandic alvik, jättefräscht och fin. Bra frukost!

Dag nr två blev mer möten med administratör för trafiken.nu och sen lite allmönt jobb. Personligen tyckte jjag att jag klarade resan kanon hittils, knappt illamående och piggare än vanligt.. mot eftermiddgen mötte jag upp min härliga vän Lina för att ha lite tjejkväll med god mat och lets dance på tvn. Kanonkväll!!

Dagen efter kände jag dock direkt att illamåendet kom krypande, och lite brunch med härliga Åsa och Lina mådde jag inge vidare.. mer medicin och GODASTE glassen i sthlm, på stikkinikki.
Sorbé var verkligenn grejjen den dagen,.,

Nomnom sa Åsa..
Lina var supernöjd med sin glass..
Min glass, choklad och mint med citron!!

Resten av dagen blev det massa shopping, nya klockor, kläder och mycket annat smått och gott! Resan hem blev tyvärr fruktansvärd, illamåendet eskalerade oh jag trodde att jag skulle spy konstant.. ursch, min kropp pallar helt enkelt inte resor just nu, och naturligtvis har jag en ny inom kort...
Längatr till semester i sommar då man får vila, vila vila!!!
Tack och bock för denna gång

RSS 2.0