Julafton i bilder


julafton avklarad

Kanske inte låter som den mest spännande julaftonen med tanke på min rubrik. Men den var helt ok. Tyvärr jobbar jag alla juldagar vilket innebär att jag inte har riktigt fått den julstämning som jag hoppats på. Inte riktigt hunnit känna efter heller då man kastas mellan jobb, förkylning och jobb igen..

Förhoppningsvis får jag imorgonkväll slå mig ner i soffan i Graninge med en dryck i näven och slappna av sen några dagar. Skulle verkligen behöva.

Julafton i sig var väl ändå ganska mysig. Hade en hysteriskt lugn dag på jobbet som avslutades med jultote, julklappsöppning för dottern och julmat.. höll på somna på matbordet dock, men jag har julmat i unchlådan idag så man får väl njuta lite då istället.. ;)

Bilder och sånt från julaftonen i Brunnäs kommer komma, men har som sagt tillbringat mer tid på jobbet än hemma, så man hiinner inte riktigt med sig.

För er som intte håller koll på mig p facebook gjorde jag iallafall en skön julförändring, jag kapade håret lite grann. Så här blev det..

Goda fortsatta juldagar!Klapparna är klara

Julklappar pryder vårt vardagsrum i alla möjliga färger.
Av lycka hittade jag rosa jul papper i år, jättefint med svrta granar.


Min lilla sötistomte!

Isa var tomte i luciatågt på förskolan. Självklart stod hon längst fram, och sjöng och gjorde rörelser till alla sångerna. Underbara lilla älskling!!


Gillart!

Då var snart en tredagars nattskifthelg över. Måste säga att jag mer och mer gillar dessa pass, speciellt när det är tre pass över en helg.

Haft lagomt mycket att göra, dvs ganska mycket att göra för att vara natt, gosse vägarna är hala och snöbeklädda.. äntligen, men när ska snön komma till Härnösand??!! jag vill ha ljuset nu!

Nåja.. har även börjat med en ny hobby dessa nätter, tidigare var det ju stickning, men nu har jag gårr över till virkning. Mycket trevligt har det varit och detta har resulterat i en ny mössa till isa.
Funderar på att virka en till karln min också, men måste komma på nått fånigt mönster bara så han kan få se lite töntig ut på sitt nya jobb efter nyår! ;)
En bra bok för er som gillar virka och sticka men som ej kan så mycket är denna.. Garn, Garn, garn.. kanoninspiration till roliga ting, men som inte är så svåra.

Annars gillar jag Drops design på internet. Kanon bra sida med en kanon bra stick/virkkurs och massor utav mönster!!


Julfirandet är igång!

Vi har startat tidigt i år!
Förra helgen klädde vi en liten gran som vi hämtat från mina föräldrar. Den får verka som adventsgran tillsvidare, men vid julhelgen är det en riktig julgran. 
Isa stormtrivdes och är lika lycklig varje morgon när hon kommer ner i vardagsrummet och får tända granen. Julgranskulorna tar hon ner och hänger tillbaka några gånger om varje dag.
Vi bakade lussekatter häromdagen också, de blev jättegoda! Nu är det bara pepparkakorna och eventuellt julgodis kvar att göra. 
Julskinkan gjorde vi iordning i veckan, och den är nästan helt uppäten redan! Hur gott är det inte med vörtbröd med leverpastej på till frukost, eller en hårdbrödmacka med julskinka på till mellis?!!  Underbart..

Nu är det bara att handla klart de sista julklapparna, sen kan man luta sig tillbaka och njuta av julmyset och dessutom jobba ostressad över julhelgen.. ;)
image description
image description

RSS 2.0