Att försöka vara nån

Tidigare har jag fått beröm för att jag gör så mycket saker, med min familj och det jag pysslar med på fritiden. Jag blir klart jätteglad att höra detta, men jag måste också påminna mig att det inte är en dans på rosor att göra massa saker..

Jag har nämligen en press på mig själv att göra så mycket som möjligt. Är uppvuxen ned sjukt driftiga föräldrar som gör tusen saker och jobbar som galningar.
Själv vill jag få ut så mycket som det bara går av livet och tror att jag klarar betydligt mer än va jag egentligen gör.

Dessutom tittar jag och jämför mig med andra, så som mina föräldrar och andra driftiga personer i bloggar osv.

Självklart ska väl jag klara att sköta ett hem, inreda det till topp, måla om då och då, baka eget bröd, göra egen sylt och saft, laga mat till hela familjen varje dag, sköta en snygg blogg, göra klart massa fotoprojekt, sy egna kreationer, sticka, läsa massa böcker, sköta ett jobb och karriär (helst samtidigt som jag vill vara gravid), träna tre gånger i veckan, fika med mina vänner regelbundet, fixa tjusiga middagar, vara en rolig mamma och en sexuell partner........ Listan blir lång...

Jag vill göra så mycket, jag vill vara en superdriftig person som alla blir inpad av.
Det sjuka är att när nån blir inpad, då blir jag förvånad att de blir det för jag anser mig själv som lat och inte på långa vägar så pysslig och underhållande som mor och flickvän som jag skulle vilja..

Allt detta gör att jag blir superstressad vilket många nära har märkt, och jag måste nog inse att det finns en gräns när man inte längre mår bra av att vara superdriftig utan att det tar över ens liv på ett negativt sätt..

Hoppas jag kan vara just där nu, vid insikten..

Tack alla underbara vänner som får mig att inse detta innan det går för långt! Och tack för alla fina beröm för de värmer oerhört!!


Ny inspiration

I skrivandet stund sitter jag i Sky City på Arlanda och väntar på nästa anslutning mot midlanda och hem.

Har varit i Kristianstad för möten och presentation. Tanken är att efter nyår kommer jag förmodligen börja med lite nya arbetsuppgifter och därför börja sammarbetet mer nationellt, fast på ett regionalt plan med de olika länen i landet.. ganska invecklat va?!

Tänker iallafall inte nämna helt och hållet ännu vad jag ska syssla med, eftersom detta inte är klart till 100 procent, men kanske 98 iallafall..

Under dagen har jag träffat olika berörda parter i Kristiansstad och Hässleholm, och dagen har verkligen inbringat nya inspiration inför kommande uppgifter.

Jag ser verkligen fram emot att få sätta tänderna i mina nya uppgifter med stor spänning och förväntan.
Fantastiskt år det har varit hittils och det känns bara som det kan bli bättre!!
:)

Vackra morgon

Det bästa med att jobba så tidiga morgonar som jag gör vid 0600, är att få uppleva de vackraste timmarna på dygnet. Speciellt som denna morgon då temperaturen visar -4, vinden står stilla och fullmånen lyser upp gatan när jag kliver ut i vinterjacka för att ta mig till jobbet..

Därefter sitter vi på jobbet och tittar it över nattviken och ser staden som siluett över den allt mer ljusnande himmelen med dess orangegula ton.. Fantastiskt vackert, och man tycker inte att det gör så mycket att ta sig upp så tidigt längre..


Kattmys

Vi har en underbar kisse.. Antar.. Han kom till oss i augusti och har sedan dess visat sig vara den underbaraste katten man kan tänka sig. Han är den keligaste och mysigaste katt jag träffat, dessutom får han gå ut numera och sedan dess mår han så otroligt bra. Han går nästan aldrig på lådan, bara när han måste när han är inne längre när vi inte är hemma. Han och isa är som bästisar och leker och myser varje dag... Han har aldrig visat en ända tendens till att vara arg eller bli less utan springer hellre ifrån om det e nått han inte vill... Bästa katt vi kunde få! :)


Härliga senhöst..

Konstigt väder det är, otrligt vackert höstväder men ändå alldeles för varmt.
När man svettas i halsduk och kofta i mitten november är det nått som är fel. Jag vill ha kyla!!
Nåja, annars är jag på strålande humör just nu, tränar som en tok, (men lika tjock för det) men jag mår bra, det liksom pirrar i hela kroppen..
Snart är det jul också, favvomånaden när man får tända ljus och baka hur mycket som helst!!
Härliga hempyssel säger jag bara.. ;)

Äntligen vinterdojjorna jag ville ha..

Ja då har de kommit.
De där galet sköna vinterdojjorna som jag ska ha i år.
Rubberducks..
Snowboots.. som moonboots.

Familjedag

Vi hade en planerad familjedag i fredags.
Eftersom Isa var lite hängig besökte vi Tecnichus istället för badhuset.. det var faktiskt väldigt trevligt och lagomt. Sedan käka vi lunch i badhusets restaurang (och ångrade oss som attans att vi inte åt på technichus för maten smakade ingenting på badhuset) och sen tillbringade vi resten av dagen med att måla om hallen.
Kanondag, men det blev endel städning för mig och Isa på dagen efter eftersom vi skulle ha släktmiddag på kvällen.

RSS 2.0