Bra träningsbesked!

Jag har ju haft bekymmer med ett knä länge, sen jul iallafall. Trodde först det var ledband, sen var jag inne på muskelfästetsskador...
Til slut tog jag tag i detta och besökte en sjukgymnast idag. Det visade sig vara ligamentet och det var ingen större skada heller, utan det skall förmodligen kunna masseras bort, av mig själv.

Fick massa bra kunskap av duktiga sjukgymnasten om vad jag kan tänka på i träningsväg som är bra för mig.

Nu känner jag mig superpeppad på att få ordning på knät igen så jag kan på allvar träna obehindrat igen.

:)


Jo men det hår bra nu..

Jag klarade 10 procent denna vecka, av min vikt alltså. Över 12 kg ned, förutom gravidkilona som försvann innan jag börja med vv. Kanoners!


Bloggen

Oj vilken uppslutning som sett min blogg idag, nästan 30 pers! haha .. får väl ta och blogga lite mer då.

:)

Friskus och svettusdag!

Längdskidor är något jag inte förstått mig på hittills i mitt liv. Kul att kolla på på tvn, men inget för mig ute i spåret.

Tills nu.

Jag har sagt att ska jag ut i ett längdspår igen ska jag ha minsann bra grejer! (Inte bakhala vallningsfria loppisfynd som när man var barn)

Efter lite skidbyte av sambon blev hans gamla plötsligt lediga och pjäxor och stavar inhandlades snabbt.

Idag var det min premiärtur i spåret! Bästa vädret och bra glid tog mig 4,5 km runt på högslätten! Nöjd! Och det var ganska kul, klart jobbigt men det blir klart fler gånger i vinter.

Jag som haft problem med ett ledband i knäet har nu hittat en ny träningsform som faktiskt funkar bra nr snön ligger tjock. Första gången i vinter känner jag att det inte gör nått om det är vinter ett tag till.


Instadag..

Idag har varit en sådan riktigt mysig dag, vi tog vagn med ståbräda och gick ned på stan. Först en sväng på bibblan, låna tre nya böcker till Isa. Tidigare har vi inte lånat så mycket böcker för de har bara legat och drällt hemma, men nu när isa är lite större uppskattar hon böckerna och berättelserna mer, så då är det roligare att låna nya lite längre böcker och roligare för oss att läsa.

Sedan käkade vi lunch nere i restaurangen tillsammans med morfar till Isa och Elis. Mysigt och god mat så klart!

Därefter gick vi upp på mormors kontor och jag hjälpte med datorn medan Isa målade och ståjjade med mormors arbetskollega. Elis han myste med mormor och kräktes överallt..

En tur sen på systemet och svettiga promenaden hem.

Motion, familjemys, lek och aktiviteter alltså..

En sista sak, upptäckte i min hall idag att vi tydligen har blivit en längdåkningsfamilj, när hände det? Det är ju inte direkt jag.. Haha..


Alla medier tar över varann..

Nu var det länge sen jag skrev nått här igen.måste säga att alla sociala medier tar över varann lite, instagram och Facebook tar liksom över bloggandet lite och jag orkar inte riktigt göra dubbla inlägg.

Dessutom bloggar jag lite om vikt osv på viktväktarnas sida då den biten blir heller inte här..

Nåja, jag vill ju inte lägga ner detta ställe heller, så jag ska förbättra mig lite.


RSS 2.0