bloggdöden

Tvättmaskinen är fylld och igång, dottern är lämnad på förskolan, lillen sover i bilbarnstolen, diskmaskinen är ur och iplockad, stora kaffemuggen är fylld... man kanske får tid att blogga nu? Nj.. nu vaknar lillen precis när man satt sig, dags för förmiddagskäk med andra ord... nåja får väl blogga sen.

Min goklimp!

När man väl upptäckt den där underbara kärleken man kan få till ett litet barn får man sällan nog.
Jag passar på att njuta av bäbismys i varje skede nu, för tiden går så fort..


rutiner och barnbråk..

Elis är nu snart tre månader, närmare bestämt den 20 dec blir han tre månader. Han har redan nu börjat visa upp sina nattliga rutiner, viket glädjer oss då han sover helst numera i egen korg, efter att ha fått mjölkersättning vi niotiden, och en gång till vid tvåtiden på natten.. sen sover han hyffsat resten av natten, och vill bara amma litegrann när han vaknar till runt sex-sjutiden.. kanon!
 
Tyvärr är det inte så alla nätter så klart. Igårkväll somna han vid nio i egen säng, vi helnöjda då båda barnen plötsligt sov lugnbt och könt, så därför blev det ett glas rött och mys i soffan för vår del. 
Gick inte och la mig förren midnatt (ja, det är sent för mig). efter en timme vakna elis och ville ha käk, plus en krånglig mage på det, vilket resulterade i att han vaknade en gång i timmen efter det och var suris.. jippi. Pigg jag känner mig idag då. 
 
Idag fredag har jag dessutom båda barnen hemma, i ett helt dygn då sambon är på jobbkonferens. Trött och på uselt humör. Orkar inte med min trotsiga treåring när man är trött. Tack och lov leker hon bra på sitt rum, osså finns det ju massa barnfilm att sätta på. Lat jag känner mig, men man kan inte alltid vara mother of the year. 
 
Hur som helst bjuder jag även på en bild, denna supermysiga bild som jag tog igårkväll på min lilla familj... 
 

mer julmys..

 
Snökaos ute så vi stannar inne och julstökar.
Idag har jag både hunnit med att baka matbröd och lussebullar.. Hela familjen va med på det sista. 
Igår hann jag med att julpyntat det mesta klart så nu är det riktigt julmysigt här hemma och pricken över i är nog att hela radhuslängan är helt inbakad i vit härlig snö! 
 
Imorgon blir det julskyltning och juljympa på teatern.. Fler familjeaktiviteter med andra ord.. :)
 

RSS 2.0