Mjölkfria veckan... eller mer..

Lilla Elis har ont i magen. Precis som storasyster hade. Tack och lov vet man ju att det går över, men man vill ju göra det mest för älsklingen när han har ont, så nu ska jag prova att skippa alla mjölkprodukter en vecka för att se om det ger nån verkan.
Har därför inhandlat endel mjölkfria grejer, alltså inte laktosfria, utan mjölkfria.. Det finns ju produkter, men inte i samma utsträckning som laktosfria.
 
Smör var ju lätt, carlshamn har ett bra mjölkfritt smör som smakar som vanligt smör. Check. Sen var det det där med vanlig mjölk, provade havredrycken i teet i morsse, helt ok, men kaffe och havredryck var verkligen ingen hit. Har köpt soya mjölk nu och ska testa det imorrn.. 
 
Provade göra en brunsås med soyagrädde, det vart VIDRIGT!!! tror jag tog för mycket soyagrädde, tydligen måste man vara väldigt försöktig med sådan matlagningsgrädde.
 
Om det är nån som har några tips på mjölkfria produkter som funkar istället för klassiska mjölkprodukter får man GÄRNA kommentera, alternativt komma med trevliga receptförslag som är mjölkfria... ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0