snaart update

Då kommer det massa bilder från midsommar m.m.

Ville bara säga det.. :)


Äntligen en vilostund som funka

Häromdagen hämtade jag en gammal tv, som fungerade fortfarande, och ställde den i sovrummet. Har varit emot tv-aparater i sovrum hittils, men senaste tiden har jag saknat det massor..
Jag ville kunna ligga i sängen och kolla på en mysig film, mysa med sambon och somna avslappnad till filmen.. eftersom jag har sömnprobelm låter det som det sämsta, men konstigt nog så har de två nätter hittils med tvn varit de nätter jag somnat fortast, och sovit skönast på de senaste veckorna.. 

Iallafall, så idag när det var Isas eftermiddagssov, la jag henne först (utan krångel idag tack och lov) sen plockade jag ihop lite nagelgrejjer, en flaska vatten och ett skrivblock och la mig (på den nybäddade sängen med massa härliga kuddar) och kollade på valfritt avsnitt av favoritserier. 

För första gången på en lång tid kände jag mig avslappnad under isas sovtid.. annars brukar jag kuta runt i lägenheten och städa och plocka.. inte idag. 
Tack och lov sov Isa nästan två timmar dessutom så jag fick en lång lugn och ro.. därefter kände jag att jag hade tålamod, och var betydligt piggare. 

Sköönt!! 


Hårprojekt 6

Nu har jag inte bloggat nått om mitt hårprojekt, men ska nu visa lite hur det gått hittils.
Har varit hos frissan ca en gång i månaden sista tiden och blekt och grejjat..

För att uppdatare läsarna visar jag här hur det såg ut tidigare:

        
Nyår 2009/2010       15 feb  2010               25 feb 2010              

      
26 feb 2010                21 mars  2010  16 maj 2010



Idag den 20 juni ser håret ut såhär:



Blond och över 15 kilo lättare sen i höstas...  great inför sommaren!!


Just ja.. glömt att berätta..

Isa går, och går och går...



Suddig bild, men i action... det är såå kul att kunna gå!!

Ja, jag har också följt bröllopet..

Jag gjorde som många andra igår, och kollade in det stora bröllopet på tv.
Klart man är nyfiken, om inte annat är det kul att se alla klänningar, frisyrer och smycken..

Det är ju nästan lite overkligt, och alla finklädda kungligheter från hela världen ser mest ut som att det är en ny dag på jobbet. De borde ju ha festblåsor som arbetskläder tycker man.

Själva brudparet då, ja, klart de såg lyckliga ut men också otroligt spända och det kändes nästan som man väntade ett ordentligt spex eller gapskratt från nån av dem bara för att visa vilken sjuk tillställning det va. Hade jag varit där hade jag gapskrattat av hela den kungliga "falskstämningen". Ok, det var finat nästan överdrivet fint.. löjligt nästan.

Jag såg också fredagskvällens konsert på tvn, måste säga att den söög..  det bästa på hela konserten var nog roxetts framträdande i slutet. Men annars, varför plocka in ett gäng 90-tals artister som för länge sedan känns avdankade? och varför välja en konfrencier som ser ut som att han har en pinne i röven, och skrattar åt sina egna skämt som för den delen var katastrofala. Vart tog humorn vägen, vart är schyffert, gustavssons eller batra?

Nån humor måste de ju ändå ha..

Sen klänningen, alla pratar om hur underbar den var, nja, för traditionell i mn smak, och jag tycker inte alls den där traditionella båtringningen är fin, ser mest barbiaktig ut..  nääe.. inte min smak. 

Däremot var blommorna fina.. 




Men som sagt, lite avis e man ju. Jag vill också ha ett maffigt bröllop, vill också bjuda in till bal i vackra klänningar och fina frisyrer. Och det e klart, jag vill också stå i centrum och vilja att alla tycker jag e finast och vackraste bruden.. 

Jag vet ju att jag har nått att se fram emot, oavsett när det blir. Det kommer jag ha kvar och leva på ett tag. 
Först och främst finns ju midsommar som man kan gotta sig i, och jag har en fin klänning, snygga skor och snart fin i håret tills dess. Dessutom kommer jag baka och laga god mat som ska kännas så där midsommaraktigt så det ser jag fram emot nu. 

 

Ligga still?

Jag e superförkyld!!  attans..

Hatar det här. Kan inte träna, inte vara ute, inte jobba och knappt sova..
Snörvlar, hostar, och ser dåligt.. suck.

Tack och lov befinner vi oss ute i skogen i Graninge, jag och Isa, som förövrigt också e förkyld. Farfar får pyssla om oss. 

I skrivandets stund sitter jag med ett rött glas vin, ett internet som bara funkar ibland, en ickefungerande mobil och en damtidning av märket Femina. Fick en gratis mascara med, som tack och lov var av mitt eget favoritmärke Clinique High impact mascara..

Har oftast mycket i tankarna när jag är här uppe. Mycket som jag tänker "detta ska jag skriva i bloggen", mycket som jag inte alls kommer ihåg sen när jag väl har tillgång till internet.

Egentligen skulle jag in till sollefteå ikväll och göra "kulturbygden", nått form av invigning.. såg fram emot detta då jag tycker om att göra sollefteåjobb, får mig att tänka tillbaka på tiden när jag träffade min sambo i sollefteå.
Tycker om Sollefteå, det känns som det e mitt andra hem.

Menmen, lite babbel senare.. 

Jag borde vila, men kan inte. Längtar till maten, trots regnet blir det grillat, och rotsaker i ugn, och supergod sallad med fetaost, och beasås!! MUMS!!

Hade gött så länge..

Flyr härnösand några dagar.

Vakna upp imorse efter en jobbig natt. Förkyld och har fått använda nässpray otaliga gånger under natten för att överhuvudtaget kunna slappna av.
Bättre blev det inte när jag plockade upp Isa, då hon också är förkyld och har dessutom lite feber.. suck.

Vi som skulle hitta på så roliga saker idag.

Planen är att besöka sollefteå först, och sen dra vidare upp till Graninge och Isas farfar. Själv skall jag försöka vila lite, och sen göra ett jobb i sollefteå under fredagskvällen.
Det ska bli roligt, men mycket mindre kul nu när sjukdomen hägrar..

Vitamintillskott blir det!!


Lite tävlingar..

Jag är med och tävlar om:

http://agneslauedberg.blogspot.com/2010/06/tavling-look-at-me.html



och

http://agneslauedberg.blogspot.com/2010/06/tavling-storasyster-lillebror.html





skojjskojj...

Både strumpor och kor...

... jag jag skrev kor medvetet..


Vän visa mig massa schyssta gratisprylar på internet. Har ju vetat om sånt förr, men inte orkat ta reda på mer bara. Kanske ska söka lite mer prylar numera, dessutom ska jag börja vara med i fler roliga "bloggtävlingar".. kansker man vinner nått skoj.

Gratis e gott va...

Annars så traderar jag vidare, och sambon pokrar vidare.. vilka hobbies liksom.
Men jag har också discgolfat en gång. Det var grymt skoj, och härliga vänner som man umgicks med.

   OBS. Gammal bild....  gammal frisyr.


Idag har jag köpt: Lack, klänning, linne... osså nån form av grå kofta på tradera. Dessutom en metallica- Tshirt till Isa, och en grå klänning med hängslen och knappar till mig själv. Hoppas på paket med posten imorrn..



Sist men inte minst::  Det har vart vägning idag. -1,6kg!!!!!
Great.. back in the game igen. Efter två veckors strul..

Nu är det framåt jag ser livet....




Strumpor..

onepair.se har de fina strumpor!





Klätterapan

Lilla Isa har lärt sig klättra.
Hon klättra på vardagsrumsbordet, bokhyllor, upp och ned från våran säng, upp på kökssoffan, upp på matbordet (händer inte så ofta eftersom hon vet att hon inte får vara där, men det blir oftare), och upp i fotöljer..
Häromdagen gjorde hon en frivolt över sin egen lilla fotölj och fick en rejäl bula, som nu har tagit färgen gul i pannan. Typiskt.. men jag antar att det är vanligt..

En anna sak hon också tycker om är att när hon väl är stående på kökssoffan når hon alla blomnkrukor, och river gärna ur jord poch skräp på vårat köksgolv. Eller va sägs som att dra ner duken med mammas kaffekopp på spå vi har kaffe på både duk, bord, golv och barn..

Men hon är så underbar. Trots att jag river mitt hår ibland över alla saker som ligger spridda i lägenheten, och att sopen är det käraste jag har just nu, är hon världens underbaraste tjej. Det ätr hur enkelt som helst att få henne att le, och hon älskar alla forbollsmatcher som pågår med hennes gul/svarta "BIboll" hemma i vardagsrummet.

Hon är underbarast att ha med sig när man går på stan, och hon charmar alltid någon ny på stan.. (tyvärr lite för många klåfingriga pensionärer.. iu.) Favoriten är att åka bak på mamms cykel, då gnolar hon eller bara njuter av att se allt som flyger förbi..

Idag ska vi på kalas, det ser både jag och Isa fram emot, då vankas godsaker för mamma, och lek, lek, lek för Isa!

Gooungen..

 

Saft och banan i samma blandning e helt ok, speciellt om man får förtära själv i badbaljan..




Tomater är en annan favorit, helst körsbärstomater så man kan suga ur det saftioga innuti och sen slänga iväg skalet..




Isa och Morgan matar abborrar i mormor och morfars växthus.. Isa tyckte att fiskarna skulle få skräp från backen.



 

Snyggaste t-shirten jag hitta på lindex åt Isa... (pojkavdelningen självklart)

traderar

Har inte varit bra på bloggen på ett tag nu. )Orsaken är väl att jag inte orkat helt enkelt. Har haft mycket i huvudet, men kanske inte varit sugen på att skriva om det direkt.
Iallafall så har jag ngnat ganska mycket tid åt att sitta och sälja och köpa grejer över tradera.. min nya hobby, inte bra kanske, men kul.. ska lugna ner mig snart.

Menmen, lite av det jag har köpt ser ut så här:

   


Och lite av det jag säljer iväg nu, som jag även köpt tidigare på tradera men inte passade..

   



Så om det e nån som är intresserad av de tre nedanstående sakerna, kolla in tradera: Livid

RSS 2.0