bra HM, bra

Tänkte bara tillägga i min lilla debatt angående kläder för mulliga tjejer..

Äntligen har HM skaffat sig en riktig Mullig modell för HM BIB.
Hon ser härligt friskus ut och har ordentligt med former.. nu kan man ju äntligen se hur kläderna passar på en annan..


Stilla

Trots att jag skött mig blev det 0,1 i uppgång denna vecka. Sucka.. nåja, det e ju inte så mycket egentligen, och förhoppningsvis blir det mycket nedåt nästa gång. Däremot ska vi ju uppåt skogarna i slutet av veckan och då blir det garanterat svårare att sköta sig, men ska försöka röra på mig mycket istället med hjälp av skidåkning, pulkåkning osv.. :)


Känner mig upprymd

vet inte varför riktigt. Kanske för att jag borde må hyffsat bra just nu. Jag har ett jobb, jag tränar, pointesen funkar bra och har en underbar dotter.
Sen ska vi åka till Graninge på torsdag och det ser jag fram emot massor... fyra dagar med vinternöjen så som skoteråkning, pimpling och skidåkning, och trevligt sällskap till detta... kanon.

Dessutom har älsklingen nån överaskning.. jippi. ska bli spännande.. Jag kommer dessutom få min första lön (egentligen någonsin som är av en riktig anställning) ser fram emot detta.... :) Och så kommer det nog ett roligt paket från HM till veckan med byxor och sånt till mig.... niiice... Nu har man massa fina kläder att visa upp.. när ska man göra det?  Kanske nästa helg? :)

Goda tider to mig...

Shopping i all ära..

Jag har shoppat lite idag, tänkte visa det här... det finns mycket snyggt på HM denna vår. Älskar deras klänningar och brallor i diverse mönster, speciellt djurmönster..

Idag shoppade jag först dessa snygga brallor.. 


Mycket snygga, men tyvärr satt de jättekonstigt på mina vader (kommer nog inhandla dem på nytt om de finns kvar när jag har gått ned i vikt), och jag kom på att det var egentligen ett par mjukisbyxor jag behövde som är sköna att jobba nattetid i... och därför bytte jag byxorna mot dessa mjukisar istället..

 Dessa var supermysiga, och med nästan lite 80-talsfeeling ala mc hammer, vilket passar mitt sug efter kläder just nu. Dock var de enorma i storleken så för att jag skulle få dem sitta som jag ville blev det en storlek M, (brukar ha XL)

Nåja.. det blev det idag alltså, men tidigare har jag köpt dessa snygga saker...


Men jag skulle också vilja ha dessa snygga saker..



Så nu har ni sett lite av mina senaste allster, och önskemål...
som sagt sköna brallor och klänningar inför våren... Uppenbarligen ljusa färger och mönster..


Bloggar..

Jag tycker om att läsa bloggar. Har lite svårt för de här klassiska modebloggarna som man hittar överallt, men däremot älskar jag inredningsbloggar..

Tänkte tipsa om fyra bloggar som jag följer så smått.. det är typiska "tjejbloggar" men massa smaskiga detaljer..

http://smam.blogg.se/

http://inspirationsdesign.blogg.se/index.html

http://blogg.amelia.se/maria-montazami/

http://rustaupp.blogg.se/index.html

Fantastiskt danspass..

Jag kör ju på med min friskis som vanligt. Igårkväll var jag på det populära danspasset med Annika och Ulrika och det är FANTASTISKT kul. Man blir helt slut efteråt, men det är såå skön känsla.. och man formellt dansar därifrån.

Annars så har jag tagit över ansvaret för Friskis Härnösands hemsida..
Går gärna in och kolla!

http://web.friskissvettis.se/default.aspx?mid=1219

Idag har jag hemmadag, såå skönt. Isa är på förskolan, och morgan jobbar. Visserligen har jag endel ärenden, men när man väl är innanför längenhetens väggar är det tyst och lugnt. :)

Snart blir det lunch med mamma, mormor och hennes syster.. för att fira min mormors 85:års dag!


nu går det äntligen åt rätt håll!

Andra vägningen efter nyår, och nustarten med pointsen.. det blev bra helt enkelt! Nu känner jag mig taggad som tusan att köra igång och klara 90 strecket till sommaren!!

Jag vet att jag kan!


Svårt med rytm..

Jag har verkligen svårt att komma in i rätt sömnrytm när jag jobbar natt.. visserligen är det inte så ovanligt, men eftersom jag vet att jag är en sådan person som verkligen behöver sömn för att fungera korrekt blir jag stressad av detta, vilket inte gör det lättare att sova sen..

Menmen samtidigt så spelar det ingen roll.. sover jag bara fyra timmar, och sen jobbar tolv får jag väl helt enkelt bara stå ut. Har ju alltid massa tid sen att ta igen sömnen på, speciellt när man e ledig nästa vecka..

Godissuget har däremot minskat.. *lycka* nu boostar jag med frult, frukt frukt... och diverse popcorn på jobbet...

Jag tror den här sömnrubben kommer alltid att bestå, så det e väl bara att acceptera..

Nattsuddarn..

Även fast det känns helt fel, har jag kommit fram till att just denna kväll är det bra att hålla sig vaken.
Ska börja på nattpassen nästa natt, så det gäller att sova så länge som möjligt imorrn.. hur ofta e det egentligen som man försöker seriöst sova så länge som möjligt?! med mitt jobb finns det iallafall de tillfällena...
Så trots att det känns fel, så e det nödvändigt... och skoj.. ;)



Just ja...

Min kreativitet har ju ökat markant sista åren.. för några veckor sedan köpte jag nya stolar och bord till Isa, så hon får egna möbler i sitt rum.
Allting träfärgat såklart vilket är extremt trååååkigt!

Så jag tog fram målarpenslarna som vanligt.. och efter ett tag såg bordet ut så här..  (stolarna finns inte på bilden med de är helt röda..


Denna bild är underbar..

Mormor och morfarmys framför tvn en lördag..


Pink

Nu har man dansat ut julen, och vill ha mer vårfärger.. som många av er som besökt mitt hem insett är att jag hittat en försmak för rosa i mitt kök..  varför vet jag inte. Har alltid avskytt denna färg, men detta har ändrats drastiskt...

Och va gör inte en bukett fräscha vårtulpaner.. riktigt mys tycker jag!!






Nackdelen

Nackdelen med det jobb jag har är att jag inte har mörjlighet att komma åt bloggen och uppdatera på arbetstid. Visst, det ska man ju heller inte syssla med på arbetstid, men ibland på nätterna har jag massa tid för sånt, och då skulle det vara skönt att komma åt bloggen. Får väl helt enkelt ta med min egen dator i framtiden..

Iallafall så hittar man ju väldgt många orter med roliga namn när man jobbar som jag. Denna bild tog jag häromdagen med denna roliga ort..

Ska uppdatera detta med uppföljningar på fler orter!!


Badankorna

Vi for till HImlabadet i helgen. Det är alltid lika kul för både Isa och mig och Morgan. Bada är alltid "the thing" så det funkar oavsett humör eller ålder..
Isa gillade rutschkanan bäst, och hon blev järvare och järvare ju mer hon åkte..
Annars så var den lilla bubbelpoolen alltid lika populär och strömmen såklart. Kan lova att det var en trött familj som åkte hem sedan, både mätt och nöjd efter allt plask.






jag har börjat..

Förra måndagen satte jag igång på allvar med points och sånt igen.. det går bra, har inte gått ner allt för mycket direkt, men iallafall går det åt rätt håll..

Träningen har tagit fart också.. och jag håller koll.

Nu har vi funderat på att gå med i Viktväktarna på riktigt eftersom de har öppnat här i stan igen. Det ser jag fram emot för det nya systemet verkar faktiskt riktigt bra, dessutom skulle det vara en bra nystart så här inför hösten..
Visserligen får man ju räkna om all mat osv, men det gör inget. Det tyckte jag bara var kul i början.


Natt eller dag? tis eller ons?

Just nu är jag inne i en period där jag jobbar väldigt mycket och långa pass både dagtid och nattetid. Detta har gjort att all sömnrytm blir helt upp och ned, och jag tappar ibland bort vilken dag det e..

Samtidigt är det häftigt att prova på sådana arbetstider, men det blir lite struligt ibland.

Just för kvällen har jag gjort mig klar för att göra ännu ett nattpass. Innan tänker jag åka till coop för att inhandla diverse tuggbart inför natten. Jag hade nämligen ett knepigt problem förra natten då jag var OTROLIGT godissugen och hungrig hela tiden.. Jag stod emot den natten, men denna gång tänker jag vara förberedd på det nyttiga sättet. Ska därför inhandla diverse roliga frukter, osötad nyponsoppa m.m.

Jag tänker helt enkelt klara av nätterna utan godisätande för annars kommer det bli väldigt svårt att klara av att nå min målvikt till sommarn.

Jag har fått ny pepp att klara det här nu, så jag tänker visa för mig själv att jag är mer tjurig och klarar att stå emot frestelser!!


julen i bilder..

Tänkte att ni som inte har koll på mig via facebook, ska få se några bilder från våran jul..


i Luciatåget..


Gladtjejen på jul..


"krama nallen pappa"!!


I väntan på julmat..


Isa får julklappar av tomten..

 
Herrarna..

Nyårslöften..

Den 3:e januari, igår skulle jag egentligen skrivit detta för det var då jag kom på de nyårslöften som jag ska lägga.
Kanske lite sent, men jag såg ett stjärnfall igår så jag ser det som att det är lugnt att avlägga löften sent.

Här är de iallafall..

* Ta kontrollen över maten igen, och skriva upp allt i VV-boken.

* Träna minst tre gånger i veckan förutom sjukdomsdagar

* Blogga mera

* Sköta friskiswebben bra, och utveckla den..

* Inte ta på mig för mycket projekt

* Njuta av vardagen

Sen kan man ju lägga till diverse idéer och sånt, men då blir det inte längre löften..

RSS 2.0