rutiner och barnbråk..

Elis är nu snart tre månader, närmare bestämt den 20 dec blir han tre månader. Han har redan nu börjat visa upp sina nattliga rutiner, viket glädjer oss då han sover helst numera i egen korg, efter att ha fått mjölkersättning vi niotiden, och en gång till vid tvåtiden på natten.. sen sover han hyffsat resten av natten, och vill bara amma litegrann när han vaknar till runt sex-sjutiden.. kanon!
 
Tyvärr är det inte så alla nätter så klart. Igårkväll somna han vid nio i egen säng, vi helnöjda då båda barnen plötsligt sov lugnbt och könt, så därför blev det ett glas rött och mys i soffan för vår del. 
Gick inte och la mig förren midnatt (ja, det är sent för mig). efter en timme vakna elis och ville ha käk, plus en krånglig mage på det, vilket resulterade i att han vaknade en gång i timmen efter det och var suris.. jippi. Pigg jag känner mig idag då. 
 
Idag fredag har jag dessutom båda barnen hemma, i ett helt dygn då sambon är på jobbkonferens. Trött och på uselt humör. Orkar inte med min trotsiga treåring när man är trött. Tack och lov leker hon bra på sitt rum, osså finns det ju massa barnfilm att sätta på. Lat jag känner mig, men man kan inte alltid vara mother of the year. 
 
Hur som helst bjuder jag även på en bild, denna supermysiga bild som jag tog igårkväll på min lilla familj... 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0