Valborg..

Det blev en fantastisk valborg.
Först några timmar vid havet hos föräldrarna i Svenskär, satt i solen och myset med kaffet oi näven, medans Isa sov eftermidda. Sen ombytning och göra mig och isa fina.. vi skulle ned till Gabbi som fyllde trettio.
Fantastisk mysig fest där, härligt många gravida, nyförlösta och sugna par och föräldrar... njuter verkligen av att vara i denna tid av livet nu. Isa gjorde också det då hon fick total uppmärksamhet eftersom alla ville ju gulla, leka och busa med henne.. Kanon! Undrar bara hur många salta pinnar hon fick i sig den dagen egentligen... ;)
Tack gabbi för en underbar fest!!
Sen åkte vi hem, precis lagomt till att elden skulle tändas i Svenskär, så det var på med varma kläder och vanka bort till havsmajbrasan.. där bjöds det på vin, ost och kex och härliga samtal.. Isa satt på morfars axlar hela tiden, (när hon inte spelade fotboll med grannbarnen) hon fick dessutom lyxa med trocadero... ;)
Senare när Isa somnat i stugan, gick vi över till grannstugan där det vankades mer vin och ännu mera härliga samtal. (barnvakten var med)
Här kommer några bilder...
Stor och härlig brasa!
Isa fick trocadero och vi andra "vuxendricka"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0