Altanfix

Nu när snön börjar sakta smälta bort kommer tankarna direkt inför sommrens altanfix... hur skall den se ut i sommar? Fick ett tips från bloggen "rusta upp" om en härlig utematta från Rusta.

Denna härligt mönstrade matta kan ju bli en lagom start att inplanera i inredningen..


Annars så har jag planer för nya möbler. Gllade verkligen inte förra årets matgrupp, tråkiga stolar so dessutom var oerhört obekväma. Har börjat spana in deaa från ikea.. de kan bli rktigt fina om man målar dem i nån cool färg.. eller vitt.


Lite inför plantering och ljus kanske dessa skulle vara nått... tänkte bland annat plantera färska kryddor i hinkarna och hänga ny belysning i takrännan så det blir riktig mysfaktor... längtar!

 


Kommentarer
Postat av: anna

Å va härligt att planera uteinredning! Jag gillar också de där solcellslamporna och undrar om det är bra krut i de. I höstas köpte jag ju en slinga med el och det blir supermysigt! Jag vill måla utemöbler i pastell och grekisk turkost till den blivande bärsån i stugan. Den utegrupp jag redan har i stugan ska bli vit och den hemma svart. Har ringt på en snygg däckstol på Blocket idag till sovrumsbalkongen, å härliga VÅR!!!



kram!

2012-03-20 @ 15:54:02
URL: http://vitstuga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0