Hänt senaste dagarna..

Friskis har ju startat om någon missat det. Började så smått förra veckan, men i måndags startade det rejält.

Under helgen som varit har vi vart i graninge och partajat en hel del, Isa var hos sin mormor och morfar, vilket var nyttigt för båda parter. De behöver verkligen få en relation tillsammans, minst lika bra som Isa har med sin farfar.

Under måndagen började Isa så äntligen på förskolan. Jag och hon for dit och var ända från morgon till eftermiddag. Som förväntat har det gått hur bra som helst, hon var inte ett dugg intresserad av att jag var där, utan hon lekte med alla andra barn och fröknar.

nu har det gått tre dagar till och hon har vart sin första dag på föskolan själv. Det gick bra det med, förutom en kullerbytta i asfalten så näsan är röd av skrubbsår.. sånt får man ju vara beredd på. Och sen förkylningarna då.. de förväntade kan man säga, och ja.. hon börjar redan bli rejält snuvig. Typiskt.. efter en vecka. Det kommer sluta med att vi ligger hela familjen igen och får vara hemma från älgjakten som börjar nästa helg.. suck.

I helgen som kommer ska vi iallafall måla om sovrummet äntligen, som jag har längtat. För att komma i rätt mood har jag börjat och måla om lite prylar hemma, en tvättkorg har blivit svart, en byrå också svart, en kruka har blivit rosa och en pall har fått en rejäl makeover.. se bilder nedan.

Har hunnit med att shoppa nya skor också, fast de har legat i garderoben ett tag, så nu får de komma ut när höstvädret börjar.

 
Isa i galonisar på förskolan..



Isa testade alla däck..



Pallen som blivit ommålad.. (förut var det bara omålat trä)



Känner nån igen dessa från 90-talet? det gjorde jag och kände kultstämpeln direkt... :)

Kommentarer
Postat av: Maria H

Åh, pallen blv ju skitacool! :) Och vad bra att Isa trivs så bra på förskolan (var väl kanske inte annat att vänta som sagt, kavat tjej det där.)

2010-09-03 @ 15:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0